Ochutnejte jarní kvítí a probuďte v sobě jaro. Do květů proudí všechna energie, která zůstávala v zimě skrytá pod zemí. Příroda se mění před očima, každý den nabízí něco nového k jídlu. A všechno je to zdravé a čerstvé. Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_ puceni a zaplaťte jen 655 Kč za jeden.
Poznáte první jarní trvalky – „zeleninu“, která vyráží z oddenků a kořenů. K zakousnutí jsou připravené i čerstvé a šťavnaté plevele, které vyrašily už na podzim a zjara jsou lahodně svěží. Dozvíte se také všechno o česnekách, které rostou divoce v přírodě. A že nejde jen o česnek medvědí. A taky že ptačinec chutná výborně v salátech, bršlice je výborná na smažení a řadu dalších zajímavostí.
Co si z kurzu odnesete:
Jana Vlková se s humorem představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí. Vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a fakultu sociálních věd tamtéž. Vydala knihy Květinová kuchařka, Kytky k jídlu, Pampelišky k jídlu, Notes Květinové kuchařky. V létě pořádá terénní výpravy, kurzy a semináře, v zimě přednášky.
Mauricius a Seychelly nejen pro bohaté Cestovatelka Ivana Azulka Černohousová je lovkyně levných letenek a neobvyklých dobrodružství po celém světě. Za posledních 10 let navštívila 67 států a některé i opakovaně. V roce 2020 procestovala Mauricius a letos v únoru tři ostrovy ze Seychellského souostroví. Projdeme se po kopcích i plážích. Cestovatelka poradí, jak si cestu zorganizovat bez cestovní kanceláře a přesto si užít dovolenou bez stresu. Ivana Černohousová pravidelně přednáší pro AkSen – aktivní senior, geocachingovou komunitu a má za sebou i úspěšné vystoupení na festivalu Letem Světem.