Zahájení jarního detoxu pod širým nebem. Ochutnáte první zelené lupení, které se dere na slunce skrz loňské listí. Dozvíte se, že polníček roste ve volné přírodě, stačí ho posbírat a jarních česneků je několik druhů a všechny jsou lahodné. Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_polnicek a zaplaťte jen 655 Kč za jeden.
Trasa je vedena podél potoka. Budeme nacházet hlavně rostliny brzkého jara, které mají rády výživnou půdu s dostatkem vlhkosti. Tento typ ekosystémů je nejštědřejším nalezištěm bylin, které se hodí na jarní saláty. S jarními bylinami si dopřejete nová lahodná jídla a také si pročistíte organismus po dlouhé a temné zimě.
Co si z kurzu odnesete:
Jana Vlková se s humorem představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí. Vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a fakultu sociálních věd tamtéž. Vydala knihy Květinová kuchařka, Kytky k jídlu, Pampelišky k jídlu, Notes Květinové kuchařky. V létě pořádá terénní výpravy, kurzy a semináře, v zimě přednášky.